Ledig stilling

Profesjonelle strandryddere i Gea Norvegica UNESCO Global Geopark

Geoparken har siden 2018 jobbet aktivt med strandrydding langs kyst og skjærgård. Fra 2022 intensiveres dette arbeidet, da skal vi rydde 40% av kysten til kommunene Porsgrunn, Skien og Bamble. Arbeidet inngår i det landsomfattende Rydd-Norge prosjektet som finansieres av Handelens Miljøfond.

Profesjonelle strandryddere

Har du et ønske om å gjøre en forskjell og forbedre naturens tilstand? Ønsker du en arbeidshverdag med garanti for naturopplevelser? Nå har du sjansen til nettopp det! Gea Norvegica Geopark søker to engasjerte medarbeidere til 80% stillinger som profesjonelle strandryddere fra mars 2022 til mai 2023. Som profesjonelle strandryddere i Geoparken inngår du i et team på fire, som skal gjennomføre rydding av 97 prioriterte områder over en lang kystlinje. Arbeidsdagene vil i stor grad bli tilbrakt ute, med båt og bil som viktigste fremkomstmidler. Det er derfor en forutsetning at potensielle kandidater er friluftsvante, har erfaring med båt (båtførerprøve) og disponerer bil (førerkort kl.B). Strandrydding i Sør-Norge er under normale forhold kun mulig i tidsvinduet fra mars til november, det legges derfor opp til fulltids arbeid i denne perioden og avspasering i lavsesong/vintermånedene.

 Vi tilbyr

Som profesjonell strandrydder i Gea Norvegica Geopark vil du få en variert og spennende arbeidshverdag med gode rammer.  

  • Lønn etter avtale 
  • Pensjon og forsikring gjennom KLP
  • Arbeidstøy og nødvendig utstyr
  • Nødvendig opplæring/kursing

 Søknad med CV sendes post@geanor.no innen 20. januar 2022.

For mer informasjon eller spørsmål ta kontakt med Bjørn Magnus Narum tl. 95 75 61 58, eller på mail til bjorn.narum@geanor.no

Gea Norvegica Geopark

Gea Norvegica Geopark is the first European Geopark in Scandinavia. It is located in southeastern Norway, in the counties of Vestfold and Telemark.

The Geopark is limited by the administrative areas of the muncipalities Kragerø, Bamble, Porsgrunn, Skien, Nome, Siljan and Larvik

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Cookies